Wednesday, March 24, 2010

De Canvascollectie

Mijn werk is geselecteerd voor de Canvascollectie!!!!!!! :-)

In het S.M.A.K., waar ik deelgenomen heb, waren er 1300 deelnemende kunstenaars met elk 3 werken. Daarvan zijn er na de preselectie uiteindelijk 27 werken geselecteerd door de nationale jury om tentoongesteld te worden in de Bozar van 6 mei tot 6 juni. Ik ben één van de gelukkigen. :-) Nationaal doen er 7900 mensen mee aan de Canvascollectie/ La Collection Rtbf.

Iedereen is uiteraard welkom om te komen kijken!! Je zal tijdens de eerste twee weken van de tentoonstelling ter plaatse ook jouw persoonlijke top 3 kunnen doorgeven. De 5 populairste werken maken dan nadien kans op de publieksprijs door middel van online stemming tijdens de derde week van de tentoonstelling.

De Canvascollectie wordt ook uitgezonden in een reeks van 9 afleveringen op Canvas. (Elke zondagavond om 21u)

Doordat ik tot op de dag voor de jury nog tot een stuk in de nacht aan mijn werk heb zitten sleutelen heb ik er geen echt deftige foto('s) van kunnen nemen. Dit is dus voorlopig de enigste foto die ik er van heb. (Er staat ook een foto op de site van de Canvascollectie, maar die is crap. :-) )

Normaal zou je moeten kunnen zien dat het drie panelen zijn die tegen elkaar staan. In het echt ziet het er nog beter uit, dus zeker komen kijken!!! :-)

1 comment:

Anonymous said...

Leuk werk
A.